Попутник
- Freddy
- Адміністратор
- Черга: ---
- Будинок: ---
- Спеціалізація: Сайти
- Дякував (ла): 38 разів
- Подякували: 20 разів
Попутник
Тема створена для обміну інформацією по попуткам з ЖК і до ЖК Одеський бульвар
Прохання особисті контакти приховувати для вашої безпеки.
Як приховати контакти:
Внизу поля для введення тексту натисніть кнопку Стандартна відповідь з'явиться панель зверху з кнопками.
Щоб приховати контакт виділіть текст і натисніть Кнопку </>
Ключ. слова: попутчик, по дорозі, спільні поїздки, поїду з сусідом
Прохання особисті контакти приховувати для вашої безпеки.
Як приховати контакти:
Внизу поля для введення тексту натисніть кнопку Стандартна відповідь з'явиться панель зверху з кнопками.
Щоб приховати контакт виділіть текст і натисніть Кнопку </>
Ключ. слова: попутчик, по дорозі, спільні поїздки, поїду з сусідом

- Freddy
- Адміністратор
Re: Попутник
Фастів
Авто на Фастів
Їдемо разом Фастів / Попутки
Щоб переглядати даний текст Вам потрібно ввійти на сайт і бути зареєстрованим. Login / Register
Авто на Фастів
Їдемо разом Фастів / Попутки
Щоб переглядати даний текст Вам потрібно ввійти на сайт і бути зареєстрованим. Login / Register

- RabRab
- Спеціалізація:
- Дякував (ла): 1 раз
- Подякували: 1 раз
Привіт всім.
У зв'язку з суттєвим безкінечним подорожчанням пального, хочу запитати чи цікаво комусь, щоб його\її підвозили на авто по вартості маршрутки?
Можу хоть кожного дня підвозити по маршруту: наш ЖК - м. Васильківська (або метро Теремки, Іподром, ВДНГ). Графік ПН-ПТ, виїзд 08:25-08:30.
Не судіть сурово, такі часи)
З мене теплий салон авто і підвезення до потрібної Вам зупинки по маршруту, з Вас вартість, як в маршрутці)
telegram для зв'язку:
https://t.me/daman_366
@daman_366
У зв'язку з суттєвим безкінечним подорожчанням пального, хочу запитати чи цікаво комусь, щоб його\її підвозили на авто по вартості маршрутки?
Можу хоть кожного дня підвозити по маршруту: наш ЖК - м. Васильківська (або метро Теремки, Іподром, ВДНГ). Графік ПН-ПТ, виїзд 08:25-08:30.
З мене теплий салон авто і підвезення до потрібної Вам зупинки по маршруту, з Вас вартість, як в маршрутці)
telegram для зв'язку:
https://t.me/daman_366
@daman_366
Востаннє редагувалось 10 листопада 2023, 09:12 користувачем RabRab, всього редагувалось 1 раз.
- Freddy
- Адміністратор
Додайте ваш номер телефону або інший зв'язок і марку авто. Думаю бажаючі знайдутьсяRabRab писав: ↑09 листопада 2023, 13:59 Привіт всім.